Dan toch geen vernieuwde eindejaarsactie in Tielt

Het was de bedoeling om dit jaar de traditionele eindejaarsactie in Tielt in een nieuw jasje te steken. Maar dat was buiten het coronavirus gerekend waardoor de uitrol van het nieuwe format niet voor dit jaar zal zijn.

Dirk Braeckevelt en Unizo moeten de vernieuwde eindejaarsactie noodgedwongen annuleren. © foto WME

“In vergelijking met de voorgaande jaren zouden we dit jaar de actie in een nieuw jasje steken”, vertelt Dirk Braeckevelt van Unizo. “Het stadsbestuur en het kernwinkelgebied hadden er samen hun schouders onder gezet en het was de bedoeling om dit jaar met kraslotjes te gaan werken. Je kon dan een tegoed winnen van vijf of tien euro in de desbetreffende winkel.” Jammer genoeg zal de eindejaarsactie niet kunnen doorgaan dit jaar. “We hadden toch een tachtigtal deelnemers, wat we in deze tijden toch wel een succes mogen noemen”, klinkt het.

Eventueel voorjaarsactie

“Maar helaas moeten we nu melden dat we onze eindejaarsactie toch moeten afgelasten als een gevolg van de coronamaatregelen. Vele winkels zijn niet open en wachten bang af wanneer ze wel weer mogen opengaan. Hoe dan ook rest er dan nog te weinig tijd om een goede eindejaarsactie te organiseren.”

“We blijven wel alles verder op de voet volgen en plannen misschien, bij een goede evolutie, een voorjaarsactie. Heel jammer maar we konden niet anders”, besluit Dirk Braeckevelt. (KM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.