Chiro Nele uit Ardooie sluit uniek bivak af

© JM
Redactie KW

Chiro Nele sloot zopas het Chiro Bivak 2020 af. De hele groep is goed en wel terug uit Zolder en ze zijn allemaal coronavrij.

De voorbereiding van het bivak was er eentje van bang afwachten of het bivak zou kunnen en mogen doorgaan. Maar de gemeente Zolder verklaarde de grote kampplaats voldoende veilig om er met respect voor de veiligheidsvoorschriften een bivak te organiseren. In bubbels werd het bivak volgens de regels georganiseerd. Daardoor was het een bivak van tien dagen of een bivak over de helft van de periode.

Omdat iedereen zich aan de coronavoorschriften hield, moest men het kamp hier niet voortijdig afbreken. Eind goed, al goed! Het werd een uniek kamp met een enthousiaste en creatieve leidersgroep en een kookploeg die Jeroen Meus zou doen blozen. Het is nu uitkijken naar de start van een nieuw werkjaar in september… als corona het ten minste toelaat.

(JM)

Met veel enthousiasme werd het Chiro Bivak georganiseerd. (JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten