Charlie’s Devils schrijft ook tweede Brugs Tafelvoetbalkampioenschap op zijn naam

Het tafelvoetbalkampioenschap van De Brugse Duivels, zondag 2 december in jeugdhuis Comma, was opnieuw een succes. De eerste editie vond vorig jaar plaats in de hallen van het Belfort.

Het Brugse duo Bram Smet en Stijn Hacke won voor het tweede jaar op rij de recreatieve reeks met ‘Charlie’s Devils’. © (Foto WK)

“Ook aan de formule werd wat gesleuteld. Zo kwamen de competitieve en de recreatieve ploegen nu in een eerste fase in dezelfde pot terecht, waardoor iedereen zich met elkaar kon meten”, zegt organisator Pieter Loosveldt. Charlie’s Devils – het Brugse duo Bram Smet en Stijn Hacke – won voor het tweede jaar op rij de recreatieve reeks, team Hammer Banger met Nico De Schryver en Andy Deleersnyder kroonde zich tot Brugs Tafelvoetbalkampioen 2018 in de competitieve reeks. De tweede en derde plaats in die reeks waren weggelegd voor de teams Kingdom met Walter Laleman en Bart Dupon en The Hangover 69 met Nicky Van der Straeten en Ludovic D’Haeyer. Tweede en derde plaats recreatief waren voor KSK De Plongeurs en Vreemde Vogels – respectievelijk Alain Deschryver en Stijn De Clercq en Philippe Van Beylen en Nico De Laet. De ‘fair play’-prijs ging naar T-Bag and a Hole, het team van Andreas Vaes en Thibault Braet. In de sub-reeksen ‘minimasters’ vielen onder meer The Hangover 69 en team Depestel in de prijzen. Met de tombola tenslotte, viel er een T-shirt van De Vetten Os te winnen gesigneerd door Rode Duivels Thibaut Courtois, Eden Hazard, Vincent Kompany en bondscoach Roberto Martinez.

(WK – Foto WK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.