Carlito Tielt opent terras vroeger dan verwacht

Wendy Dierckens van Body So Fit kan nu trainingen aanbieden op het terras van de Carlito.©foto a-SB
Wendy Dierckens van Body So Fit kan nu trainingen aanbieden op het terras van de Carlito.©foto a-SB
Redactie KW

Nee, Carlito gaat niet in tegen de huidige coronamaatregelen. Het praat- en eetkaffee stelt zijn terras ter beschikking aan overbuur Body So Fit, zodat de fitnesszaak trainingen in openlucht kan aanbieden aan zijn klanten.

“Mijn fitnesszaak Body So Fit is door de lockdown verplicht gesloten”, vertelt Wendy Dierckens. “Wij hebben spijtig genoeg niet de ruimte om buiten te kunnen sporten, dus moesten we creatief uit de hoek komen. Ik sprak mijn overburen aan om iets uit te werken met hun hulp. Wat kon ik doen om mijn klanten terug te laten sporten? Buiten sporten uiteraard, maar met onze EMS-trainingen met E-Fit moeten we in de buurt blijven van de zaak, want de toestellen zijn aangesloten op het net. Ook ik moet in de buurt blijven, want ik verkoop in mijn shop afslankproducten.”

“Toen ben ik op het idee gekomen om Lode en Kathleen van de Carlito aan te spreken en hun hulp te vragen. Zij hebben een zaak rechtover mijn sportzaak. Ik kreeg direct groen licht om hun terrasplaats te mogen gebruiken. De afgezette parkeerplaatsen laten mij toe om de work-outs in openlucht te organiseren, net aan de overkant van mijn zaak. Vanaf deze week starten wij voor een paar dagen per week de E-Fitsessies terug op. De andere dagen ben ik dan in mijn zaken in Kortrijk en Roeselare. Ik ben mijn overburen alvast enorm dankbaar voor hun steun.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.