Brugse handelaars in de prijzen met kerstversiering

De prijswinnaars samen met o.a. burgemeester Dirk De fauw en schepenen Mercedes Van Volcem en Pablo Annys. © (Foto CGRA)
Redactie KW

Met de lancering van de wedstrijd ‘Mooiste kerstversiering’ ging Stad Brugge op zoek naar de inwoners en/of handelaars die de gevel van hun woning of handelspand het mooist versieren en zo bijdragen aan de warme kerstsfeer.

Frederiek Van Pamel van de gelijknamige decoratiezaak in de Ezelstraat sierde de gevel van zijn handelspand met een zevental boomconstructies en kaapte zo de eerste prijs weg, goed voor een cheque ter waarde van 1.000 euro.

De tweede winnaar is Restaurant Chagall uit de Sint-Amandsstraat. Zaakvoerders Kim Noppe en Hein Samyn versierden hun gevel met bloemen in zachte pastelkleuren, die na zonsondergang sfeervol worden uitgelicht. Dat werd beloond met een cheque van 500 euro.

Voor de derde plaats en de bijbehorende prijs van 250 euro eindigden drie inschrijvers ex aequo: Hotel De Castillion, uitgebaat door Delphine Christiaens en Joachim Meersseman, en B&B Barabas en bagelsalon Sanseveria, beide uitgebaat door Bert Vanheuverzwijn. (CGRA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier