"Vooral naar dat laatste concert hadden we hard uitgekeken omdat we geprogrammeerd stonden in The Dublin Castle. Deze legendarische Londense club was de thuishaven van Madness en Amy Winehouse en ook Coldplay werd er ontdekt. We hadden er in 2016 al eens gespeeld en we verwachtten heel mensen van onze Engelse fanbase, die na meer dan twintig optredens op het eiland opbouwden. Helaas gooien de maatregelen tegen de verspreiding van covid-19 roet in het eten. Enerzijds legt het erop aan dat de reizigers uit België stilaan ongewenst worden. Anderzijds vertrouwden we er niet meer op dat we volgende week nog terug thuis zouden geraken. De enige verstandige keuze was dan ook de tournee te cancellen", zegt zanger-bassist Roel Jacobus.

"De organisatoren tonen uiteraard begrip dus de geïnvesteerde tijd en geld zijn niet helemaal verloren. Er lopen gesprekken om de geplande concerten in oktober te laten plaatsvinden."

(RJ)

"Vooral naar dat laatste concert hadden we hard uitgekeken omdat we geprogrammeerd stonden in The Dublin Castle. Deze legendarische Londense club was de thuishaven van Madness en Amy Winehouse en ook Coldplay werd er ontdekt. We hadden er in 2016 al eens gespeeld en we verwachtten heel mensen van onze Engelse fanbase, die na meer dan twintig optredens op het eiland opbouwden. Helaas gooien de maatregelen tegen de verspreiding van covid-19 roet in het eten. Enerzijds legt het erop aan dat de reizigers uit België stilaan ongewenst worden. Anderzijds vertrouwden we er niet meer op dat we volgende week nog terug thuis zouden geraken. De enige verstandige keuze was dan ook de tournee te cancellen", zegt zanger-bassist Roel Jacobus."De organisatoren tonen uiteraard begrip dus de geïnvesteerde tijd en geld zijn niet helemaal verloren. Er lopen gesprekken om de geplande concerten in oktober te laten plaatsvinden."(RJ)