Broer van Martine Fournier overleden

Wijlen Stefaan Founier. © Uitvaartcentrum Feryn
Redactie KW

Gisteren is Stefaan Fournier, de broer van de Meense senator Martine Fournier, overleden in het AZ Delta in Roeselare. Stefaan, die in Menen 30 jaar een tuinaanlegbedrijf had, werd 58 jaar.

Op maandag 18 mei overleed Stefaan Fournier, echtgenoot van Ann Deraedt, in het AZ Delta in Roeselare. Stefaan werd geboren in Menen als zoon van Etienne Fournier en Nicole Vereecke. Hij was de broer van Christophe, Dirk – die overleed in 2012 – en Martine. Martine is momenteel volksvertegenwoordiger en senator, in de vorige legislatuur was zij de burgemeester van Menen.

Stefaan, geboren op 5 augustus 1962, kwam uit een ondernemend gezin, vader Etienne had een brandstoffenzaak. Zelf bouwde hij gedurende dertig jaar een bloeiend tuinaanlegbedrijf uit. Hij was in en rond Menen dan ook vooral gekend voor het aanleggen en onderhouden van tuinen. Het bedrijf waar een tiental werknemers tewerkgesteld waren, verkocht hij om zich wat later volledig te oriënteren op professioneel tuinadvies. Die nieuwe uitdaging kon hij echter niet lang uitoefenen, in juli 2018 werd bij Stefaan kanker vastgesteld. Het werd een lange ziekte, met vallen en opstaan. Alle steun kreeg hij van echtgenote Anneke en kinderen Lien, Griet, Felix, Niels, Lara en Elisa en kleinzoon Maurice. Wegens overheidsmaatregelen zal de uitvaartdienst plaatsvinden in strikt beperkte kring in de Sint-Amanduskerk in Hooglede. (SLW – Uitvaartcentrum Feryn, Hooglede).

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten