Boudewijn Seapark opent op 8 mei ook opnieuw de deuren

Redactie KW

Na zeven maanden kan Boudewijn Seapark weer bezoekers verwelkomen. Het park opent in alle veiligheid alle attracties buiten en ook de zeeleeuwen- en zeehondenvoorstellingen vinden opnieuw plaats. Het dolfinarium en Bobo’s Indoor speeltuin moeten in mei nog gesloten te blijven.

Voor het park was het niet evident om voor de tweede keer een lange periode de deuren te moeten sluiten. Geen bezoekers betekende geen inkomsten. Maar de vaste kosten in het park bleven doorlopen. De dagelijkse verzorging van de dieren ging door. Boudewijn Seapark sloot het boekjaar af met een omzetverlies van 70 procent.

De extra wintertijd werd gebruikt om een nieuwe voorstelling voor te bereiden in het dolfinarium: ‘Echomaris’. Deze dolfijnenvoorstelling wordt een pakkende live beleving met verrassende natuurbeelden op een gigantisch videoscherm. Boudewijn Seapark hoopt vanaf juni de nieuwe dolfijnenvoorstelling Echomaris aan het grote publiek te kunnen voorstellen, zodra alles binnen weer open mag.

Reserveren

Omdat de binnenlocaties nog niet open mogen, geeft het park een korting van 10 euro aan de bezoekers. In mei betaal je dus 17,50 euro en geen 27,50 euro. In mei is het pretpark tijdens de weekends, de feestdagen en op de brugdag open van 10 tot 17 uur.

Online reservering op datum is noodzakelijk en kan op www.boudewijnseapark.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.