Besmet en genezen: KW pakt uit met krant vol openhartige getuigenissen

Vrijdag is het 1 mei, De Krant van West-Vlaanderen ligt dus voor een keer op donderdag in de krantenwinkel of in jouw brievenbus. De redactie maakte een opvallende krant met een sterke reeks getuigenissen: 11 West-Vlaamse ex-coronapatiënten doen hun verhaal.

Corona beheerst al weken ons leven. Sinds de uitbraak van de crisis pakt De Krant van West-Vlaanderen uit met hoopgevende reeksen. Telkens een elftal West-Vlamingen die eerlijk en oprecht hun verhaal doen. We hadden al hoopgevers, humoristen, dromers… en nu sluiten we de rubriek af met elf ex-coronapatiënten.

West-Vlaanderen telt al meer dan 5.000 geteste coronabesmettingen. Elke dag komen er nog bij, maar al heel wat patiënten zijn officieel genezen verklaard. Wij tonen die gezichten achter de curve. En uiteraard opent patiënt 1 de reeks: Wevelgemnaar Phillip Soubry was de allereerste Belg met corona. Hij blikt een laatste keer terug… en samen met de tien anderen kijkt hij ook naar de toekomst.

Bij De Krant van West-Vlaanderen zit ook opnieuw jouw lokale krant met al het nieuws uit je gemeente. Het KW-pakket staat dus weer garant voor een hoop lees-, maar ook speelplezier: we zorgen opnieuw voor een extra puzzelkrant van 8 pagina’s.

KW ligt vanaf donderdag (!) 30 april bij de krantenverdeler en in de supermarkt. Als je onze krant gaat halen, respecteer dan graag alle richtlijnen van de overheid. Met dank en hou jullie gezond.

Wil je het huis niet verlaten maar toch onze krant lezen? Dan kan dat digitaal op je PC, laptop, tablet én smartphone via onze digitale krant op www.kw.be of download de app ‘De Krant van West-Vlaanderen’ via de App Store of de Play Store.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.