De geplande editie van dit jaar zou plaatsvinden op maandag 24 augustus. De Belcantovrienden hadden ook goede hoop dat de werken in Reningelst waar het keerpunt van de koers ligt achter de rug zouden zijn.

De Belcantovrienden pasten eerder al voor het verder inrichten van de Belcantour, een toertocht met start in Westouter. "De jaarlijkse zoektocht naar enthousiaste medewerkers werd elk jaar moeilijker waardoor er heel wat werk op dezelfde schouders kwam te liggen. Samen met ons voltallige bestuur werd daarom beslist om te stoppen op een hoogtepunt. We zijn fier op 10 mooie edities en danken iedereen voor de jarenlange trouwe deelname", vertelde Bert Doise eerder in de media. (MDN)

De geplande editie van dit jaar zou plaatsvinden op maandag 24 augustus. De Belcantovrienden hadden ook goede hoop dat de werken in Reningelst waar het keerpunt van de koers ligt achter de rug zouden zijn. De Belcantovrienden pasten eerder al voor het verder inrichten van de Belcantour, een toertocht met start in Westouter. "De jaarlijkse zoektocht naar enthousiaste medewerkers werd elk jaar moeilijker waardoor er heel wat werk op dezelfde schouders kwam te liggen. Samen met ons voltallige bestuur werd daarom beslist om te stoppen op een hoogtepunt. We zijn fier op 10 mooie edities en danken iedereen voor de jarenlange trouwe deelname", vertelde Bert Doise eerder in de media. (MDN)