Belcanto Classic uitgesteld tot 2021

© EF
Redactie KW

Er komt een blanco pagina op de geschiedenislijst van de Belcanto Classic in Westouter. De 26ste Belcanto Classic op maandag 24 augustus 2020 zal niet doorgaan. “Met heel veel goesting en enthousiasme zullen we na deze crisis verder werken aan een fantastische editie op maandag 30 augustus 2021”, aldus Jeroen Beyens van de Belcantovrienden.

De geplande editie van dit jaar zou plaatsvinden op maandag 24 augustus. De Belcantovrienden hadden ook goede hoop dat de werken in Reningelst waar het keerpunt van de koers ligt achter de rug zouden zijn.

De Belcantovrienden pasten eerder al voor het verder inrichten van de Belcantour, een toertocht met start in Westouter. “De jaarlijkse zoektocht naar enthousiaste medewerkers werd elk jaar moeilijker waardoor er heel wat werk op dezelfde schouders kwam te liggen. Samen met ons voltallige bestuur werd daarom beslist om te stoppen op een hoogtepunt. We zijn fier op 10 mooie edities en danken iedereen voor de jarenlange trouwe deelname”, vertelde Bert Doise eerder in de media. (MDN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.