Agenten van de politiezone Westkust leggen de eed af na de politieraad

Op de foto zien we de burgemeesters van Koksijde, Nieuwpoort en De Panne, de korpschef Nicholas Paelinck en de vier nieuwe inspecteurs. © MVP
Redactie KW

Maandagavond vond na de politieraad in Koksijde de eedaflegging plaats van inspecteurs en hoofdinspecteurs van de politiezone Westkust.

Inspecteur Schreel en inspecteur Coene startten beiden hun carrière op 1 oktober 2019 in de politiezone Westkust. Inspecteur Bernaert en inspecteur Vierstraete startten op 1 december 2019 in de PZ. Ze studeerden allen af aan de West-Vlaamse politieschool.

Op de foto zien we de burgemeesters van Koksijde, Nieuwpoort en De Panne, de korpschef Nicholas Paelinck en de vier nieuwe hoofdinspecteurs.
Op de foto zien we de burgemeesters van Koksijde, Nieuwpoort en De Panne, de korpschef Nicholas Paelinck en de vier nieuwe hoofdinspecteurs.© MVP

Na de inspecteurs, was het tijd voor de eedaflegging van de aanwezige hoofdinspecteurs die het korps na een intensieve opleidingsperiode begin juli 2019 opnieuw mocht verwelkomen. Alle hoofdinspecteurs waren voorheen reeds actief bij de politiezone Westkust als inspecteur. Hoofdinspecteur Esther is er al in dienst sinds 2001, hoofdinspecteur Vandepoele sinds 2006, hoofdinspecteur Rousseeuw sinds 2010 en hoofdinspecteur Glorie sinds 2012.

(MVP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier