Afgebroken café The Peanuts ruimt plaats voor vastgoedkantoor Bordes

Laurence Maes, zelf specialist in Bouwkunde & Interieur, werkt al vijf jaar bij Bordes en is directeur van de nieuwe vestiging aan de Gentseweg, naast Pizza Hut in Sint-Eloois-Vijve. (foto DJW)
Laurence Maes, zelf specialist in Bouwkunde & Interieur, werkt al vijf jaar bij Bordes en is directeur van de nieuwe vestiging aan de Gentseweg, naast Pizza Hut in Sint-Eloois-Vijve. (foto DJW)
Redactie KW

Het bekende café The Peanuts langs de Gentseweg in Sint-Eloois-Vijve werd onlangs afgebroken om er een nieuwbouw neer te poten. Vastgoedkantoor Bordes uit Izegem neemt er tegen de zomer zijn intrek.

Vastgoedspecialist Bordes met kantoren in Izegem en Merelbeke opent aan de Gentseweg 556 in Sint-Eloois-Vijve een nieuwe vestiging die, volgens planning, in mei of ten laatste juni operationeel is. Laurence Maes zal er als kantoordirecteur de klanten ontvangen en de Waregemse regio prospecteren.

In de grote vakantie krijgt ze er met Pieter Desmet een collega en medewerker bij. Bordes zelf is een snelgroeier die in nauwelijks vijf jaar tijd marktleider werd in de Izegemse regio. Ook in Merelbeke gaat het met de immozaken heel goed.

‘Interessante regio’

“Dat Bordes voor Sint-Eloois-Vijve koos, heeft alles te maken met de bedrijfsfilosofie die erop is gericht om vanuit de rand te werken naar het stadscentrum”,vertelt Laurence Maes. “Dat geldt voor Izegem waarbij wij richting Roeselare bespelen en voor Merelbeke richting Gent.”

“Vanuit de nieuwe vestiging aan de Gentseweg gaan wij Waregem en omgeving prospecteren. Het is een heel interessante regio voor de immosector en de uitdaging om het meteen goed aan te pakken, is groot.”

Totaalpakket

Bordes werd vijf jaar geleden opgericht door de familie Romel die in de sector kan terugvallen op een decennialange ervaring als familiaal bouwbedrijf. De vastgoedfirma focust op nieuwbouw, verkoop en verhuur van woningen en appartementen.

Daarnaast richt het zich ook op bedrijfsvastgoed. En het nieuwe kantoor aan de Gentseweg is daar een mooi voorbeeld van aangezien de eerste verdieping van het gebouw te huur wordt aangeboden voor een ondernemer. Het gelijkvloers en de zolderverdieping zijn dan weer voor Bordes zelf.

“Op het gelijkvloers bevindt zich het kantoor terwijl de zolderverdieping dienstdoet als onze vergaderruimte. Bordes biedt een totaalpakket aan vanaf het eerste contact met de klant tot de afwerking van de opdracht. Belangrijk is dat wij niets forceren of opdringen maar dat er naar elke klant wordt geluisterd en daarna gehandeld zoals het hoort”, besluit Laurence. (DJW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier