"De reden waarvoor ik nog op mijn 61e in de politiek gestapt ben, is simpel: ik wilde niet alleen mijn kritiek uiten, ik wilde zelf ook verandering kunnen brengen. Ik was het immers niet altijd eens met de politieke beslissingen die in onze gemeente werden genomen, en de bedoeling van Vooruit! is te luisteren naar de inwoners met hun grote en kleine problemen", zegt hij.

"We zien met ons voltallig bestuur een schitterende toekomst tegemoet in De Haan: de mooie opkomst op onze barbecue getuigt van het groeiend aantal Vooruit-sympathisanten en Willy is de verpersoonlijking van waarvoor we staan: hard werken en alles objectief en eerlijk bekijken", zegt Kris Steen, in januari verkozen als voorzitter van de gemeenteraad.

(WK)

"De reden waarvoor ik nog op mijn 61e in de politiek gestapt ben, is simpel: ik wilde niet alleen mijn kritiek uiten, ik wilde zelf ook verandering kunnen brengen. Ik was het immers niet altijd eens met de politieke beslissingen die in onze gemeente werden genomen, en de bedoeling van Vooruit! is te luisteren naar de inwoners met hun grote en kleine problemen", zegt hij. "We zien met ons voltallig bestuur een schitterende toekomst tegemoet in De Haan: de mooie opkomst op onze barbecue getuigt van het groeiend aantal Vooruit-sympathisanten en Willy is de verpersoonlijking van waarvoor we staan: hard werken en alles objectief en eerlijk bekijken", zegt Kris Steen, in januari verkozen als voorzitter van de gemeenteraad.(WK)