Tom Vlaeminck nieuwe voorzitter Open VLD Menen

Tom Vlaeminck. © KW
Redactie KW

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de lokale afdeling afgelopen zondag werd Tom Vlaeminck voorgesteld als nieuwe voorzitter van Open VLD Menen. Hij neemt de fakkel over van Michel Ponseele die de functie sinds 2010 uitoefende.

Michel Ponseele: “Ik ben er in geslaagd om de partij tot tweemaal toe in de meerderheid te krijgen, maar na acht jaar is het tijd voor vernieuwing. Open VLD Menen heeft op dit ogenblik een voorzitter nodig die de dossiers inhoudelijk kent. Daarom heb ik de vraag gesteld aan Tom Vlaeminck of hij kandidaat voorzitter wou zijn. Het deed mij veel plezier toen mijn vraag positief werd beantwoord en door het bestuur werd bevestigd.”

Tom Vlaeminck: “De unanieme beslissing van het bestuur om mij te verkiezen als voorzitter van Open VLD Menen betekent heel veel voor mij. Als voorzitter kan ik me immers blijven inzetten voor mijn stad zoals de afgelopen jaren en kan ik waken over de blauwe accenten binnen het Team 8930.”

Met deze voorzitterswissel is Open VLD Menen klaar om samen met de kersverse burgemeester Eddy Lust en zijn Team 8930 de komende zes jaar de stad te besturen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.