Negen kandidaten uit Gistel nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook negen kandidaten uit Gistel. Ontdek hier wie dat zijn.

Wim Aernoudt (N-VA)

Wim Aernoudt.
Wim Aernoudt. © N-VA

Wim Aernoudt staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zevende plaats. De 55-jarige man uit Gistel is ingenieur.

Geert Capelle (Open VLD)

Geert Capelle.
Geert Capelle. © YORBEN AUDENAERT Open Vld

Geert Capelle staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de zesde plaats. De 62-jarige man baat Café De Kroon uit.

Michelle Coppens (Voor U)

Michelle Coppens staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de tweede plaats. De 28-jarige vrouw werkt als facility coördinator.

Bo Malengier (Vlaams Belang)

Bo Malengier
Bo Malengier © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Bo Malengier staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als vierde opvolger. De 28-jarige vrouw werkt als administratief bediende.

Arnold Stael (CD&V)

Arnold Stael staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement op de twaalfde plaats. De 55-jarige man is dierenarts en docent dierenzorg aan Vives.

Vitali Stroukov (Groen)

Vitali Stroukov
Vitali Stroukov © Opbouwwerker Groen Groen

Vitali Stroukov staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement op de veertiende plaats. De 28-jarige man werkt als laborant.

Ben Van Quaethem (Vooruit)

Ben Van Quaethem.
Ben Van Quaethem. © Vooruit

Ben Van Quaethem staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement als vierde opvolger. De 38-jarige man is opvoeder.

Michael Vanparys (Vlaams Belang)

Michael Vanparys.
Michael Vanparys. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Michael Vanparys staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de zeventiende plaats. De 28-jarige man werkt als scheepswerktuigkundige.

Andy Versyck (Groen)

Andy Versyck.
Andy Versyck. © Opbouwwerker Groen Groen

Andy Versyck staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als zesde opvolger. De 40-jarige man is zelfstandig IT-Manager.