Lijst Heuvelland met zeven naar de kiezer

Geert Vandewynckel. © EF
Redactie KW

Tot op de deadline van 15 september heeft Geert Vandewynckel gewerkt aan zijn lijst HEUVELLAND voor de komende verkiezingen. HEUVELLAND wordt uiteindelijk een lijst van zeven kandidaten, drie vrouwen en vier mannen. Geert Vandewynckel wordt de lijsttrekker.

In vergelijking met 2012, toen HEUVELLAND voor het eerst opkwam, plaatst Geert Vandewynckel vijf nieuwe namen op de lijst. Onder hen de Senegalese Danso Razade, die samen met haar man Bart Denys ‘t Zwaluwnest in De Klijte uitbaat. Ook Bart zelf staat op de lijst.

Verder zijn dat Lisa Verdonck, Anthony Declercq en Rani Singh uit Kemmel en Philippe Leleu uit Nieuwkerke, die er ook al bij was in 2012. “Philippe heeft de Franse en de Belgische nationaliteit en moet de stem worden van de Franstaligen in onze gemeente”, aldus Geert Vandewynckel, die op het allerlaatste nog een kandidate van de lijst moest halen. “Deze persoon was niet ingeschreven op de verkiezingslijst en zo stappen we met zeven naar de kiezer. Samen met de kandidaten wil ik mijn energie stoppen in een positief beleid. Onze slogan is ‘Thuis in Heuvelland’. En dat wordt gedragen door iedereen op de lijst. Mijn kandidaten zijn misschien niet politiek bekend, maar ze zijn wel erg gedreven in hun eigen domein. Bart bijvoorbeeld is zeer gedreven op vlak van toerisme en Lisa heeft samen met haar man een modern landbouwbedrijf.” (MDN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.