Zondag kennen we alle kandidaten voor De Mol 2021

Op zondag 14 maart presenteert Gilles Van Bouwel een speciale aflevering van Café de Mol.© Play4
Op zondag 14 maart presenteert Gilles Van Bouwel een speciale aflevering van Café de Mol.© Play4
Marc Denys
Marc Denys Enthousiaste mollenvanger uit Veurne

Op de eerste aflevering is het nog wachten tot 21 maart, maar de kandidaten van het nieuwe seizoen van De Mol krijgen we heel binnenkort al te weten. Op zondag 14 maart Gilles presenteert Gilles Van Bouwel een speciale aflevering van Café de Mol. Presentator Gilles De Coster komt dan langs om de nieuwe lichting kandidaten voor te stellen.

Heel veel is er nog niet bekend over het negende seizoen. Gilles De Coster trekt met zijn ‘vrienden’ en de Mol naar Duitsland en in de teaser zagen we al de introductie van een nieuw oranje scherm .

De voorstelling van de kandidaten betekent pas echt het startschot voor De Mol 2021.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Die nieuwe gezichten krijgen maar één keer een kans om een eerste indruk te maken, benieuwd wat we er van gaan denken. Ze worden bovendien grondig onder de loep genomen door de drie finalisten van vorige seizoen. Verliezend finalist Bart, Molletje Alina en winnares Jolien uit Ingelmunster laten hun licht schijnen en vellen al een eerste oordeel bij het zien van alle deelnemers. Vinden ze al meteen een eerste aanwijzing? Wie weet haalt Jolien, als kandidate met de scherpste speurzin, er niet meteen de Mol uit?

De kandidaten worden grondig onder de loep genomen door de drie finalisten van vorige seizoen.© Play4
De kandidaten worden grondig onder de loep genomen door de drie finalisten van vorige seizoen.© Play4

“Niemand is zeker”

Tien kandidaten beginnen aan het avontuur van hun leven. Zijn het de tien op de onderstaande foto? Het valt allemaal af te wachten, want dit jaar is niemand zeker van zijn plek! De Mol is terug van weggeweest en samen met u, beste lezer, vinden we ook dit jaar de Mol. Wie vervolledigt het illuster lijstje van saboteurs en volgt Gilles Van Bouwel (Argentinië, 2016), Eline Michiels (Zuid-Afrika, 2017), Pieter Delanoy (Mexico, 2018), Elisabet Haesevoets (Vietnam, 2019), Alina Churikova (Griekenland, 2020) op?

Het is tijd voor verdachtmakingen, vergezochte theorieën, doodlopende sporen en gesupporter voor onze West-Vlaamse kandidaten! Zondag wordt weer Moldag!

Tien kandidaten beginnen aan het avontuur van hun leven.© Play4
Tien kandidaten beginnen aan het avontuur van hun leven.© Play4

De eerste Café De Mol van dit seizoen met de voorstelling van de kandidaten is te zien op Play4 op zondag 14 maart.

Maandag 15 maart leest u daar bij ons alles over en op vrijdag 19 maart geef ik u alle tips om als eerste de saboteur te kunnen ontmaskeren.

Tot ‘Ollemolle Mol’!

Mollengroetjes,

Marc Denys

Mollenvanger Marc Denys laat ook in 2021 zijn licht schijnen over de nieuwe reeks van De Mol. Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook: www.facebook.com/groups/Mollengroep

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.