De Mol start op zondag 21 maart: niemand is zeker

Gilles De Coster leidt weer de mollenjacht.© Play4
Gilles De Coster leidt weer de mollenjacht.© Play4
Marc Denys
Marc Denys Enthousiaste mollenvanger uit Veurne

De 10 kandidaten voor het nieuwe seizoen van De Mol zijn nog niet bekendgemaakt, maar we weten intussen wel al de startdatum. Vlaanderen kan vanaf zondag 21 maart op mollenjacht. Sla snel uw agenda open, want het avontuur in Duitsland lijkt nu al mysterieuzer dan ooit.

“Niemand is zeker”

In een kort, maar krachtig filmpje weet Gilles De Coster ons het volgende te vertellen: “De wil om de Mol te ontmaskeren is dit jaar groter dan ooit. Meer dan 30.000 mensen schreven zich in, maar haalden de selectie niet. Een kleine groep kreeg wel groen licht. Tien kandidaten beginnen aan het avontuur van hun leven. Maar of het deze tien zijn, dat is nog de vraag. Dit jaar is niemand zeker van zijn plek.”

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We zien terug die oranje schermen! Sommige kandidaten zagen bij de selectieproeven een oranje scherm en hopen nu om alsnog kans te maken om toch te mogen starten. Dit zal dan ten koste gaan van kandidaten die dachten dat de buit al binnen was! Kan het nog spannender? Hopelijk laten onze West-Vlaamse vertegenwoordigers zich de kaas van het brood niet eten!

Het nieuwe seizoen van De Mol is vanaf zondag 21 maart te zien op Play4. Nog twee weekjes geduld en dan kan onze zoektocht naar die dekselse Mol opnieuw van start gaan.

Tot ‘Ollemolle Mol’!

Mollengroetjes,

Marc Denys

Molwatcher Marc Denys zal ook in 2021 zijn licht laten schijnen over de nieuwe reeks van De Mol.

Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook: www.facebook.com/groups/Mollengroep

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.