Vijf gewonden bij zwaar verkeersongeval in Moorsele

© CL
Redactie KW

Zaterdagavond raakten twee voertuigen betrokken bij een spectaculair verkeersongeval in de Warandestraat. Vijf personen raakten gewond en werden naar het ziekenhuis overgebracht.

Marc V. (59) en zijn echtgenote Carine S. (57) , beiden afkomstig uit Ledegem, reden met hun Peugeot 107 over de Warandestraat in de richting van Moorsele centrum. Rond half negen verscheen plots, van achter een geparkeerd voertuig, een Renault Clio met aan het stuur Wevelgemnaar Anja G. (47). Naast haar zat haar schoonmoeder Magda M. (67) en de dochter van Anja. De Warandestraat, gekend vanwege de smalle rijstrook, maakt het onmogelijk uit te wijken waardoor een frontale aanrijding onvermijdelijk was.

Door de hevige klap werden beide voertuigen tot schroot herleid en moest de brandweer ter plaatse komen om te helpen met het ontzetten van alle betrokken personen. Beide inzittenden van de Peugeot werden zwaargewond overgebracht naar het AZ Delta Rumbeke, voor geen van beiden was er sprake van levensgevaar. De inzittenden van de Renault werden eveneens naar het AZ overgebracht, waar het vooral de 67-jarige dame was die nood had aan dringende zorgen.

De Warandestraat lag bezaaid met brokstukken en werd een tijd lang voor het verkeer afgesloten. De politie startte een onderzoek naar de omstandigheden en oorzaak van het ongeval.

(CL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten