Zeventiger wordt onwel en belandt met auto in gracht

Christophe Lefebvre

Vrijdagmorgen raakte een man gewond nadat hij met zijn wagen langs de Grote Leiestraat in Anzegem in de gracht terechtkwam. De brandweer moest het slachtoffer uit zijn benarde situatie bevrijden.

De man, een zeventiger, reed met zijn Audi in de richting van Waregem toen hij rond 10.30 uur in het midden van de rijbaan tot stilstand kwam. Volgens getuigen bleef de man enkele seconden staan, waarna hij vol gas vooruit reed. Daarbij raakte hij eerst een boom waarna hij met zijn wagen in de gracht terechtkwam.

Onwel geworden

“Het ziet ernaar uit dat de chauffeur onwel moet zijn geworden, naar alle waarschijnlijkheid ten gevolge van een hartaanval”, verklaarde de brandweerofficier ter plaatse.

“We hebben hem met de nodige voorzichtigheid uit zijn wagen moeten bevrijden waarop hij naar het ziekenhuis werd overgebracht.”

Straat afgesloten

Tijdens de interventie werd de Grote Leiestraat volledig voor het verkeer afgesloten, wat meteen ook de nodige hinder met zich meebracht.

De straat vormt een belangrijke en drukke verbindingsas tussen Waregem en Anzegem. Niemand anders raakte bij het incident betrokken.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.