https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Vrouw zwaargewond nadat ze tegen geparkeerde oplegger botst

De chauffeur raakte zwaargewond. © CLL
Christophe Lefebvre

Vrijdag gebeurde op de N36 een zwaar verkeersongeval. Ter hoogte van supermarkt Carrefour in Deerlijk reed een wagen vol in op een geparkeerde oplegger. De chauffeur moest worden bevrijd en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

De bestuurder, een 36-jarige dame, reed op de N36 in de richting van Deerlijk, toen het kort voor 13 uur grondig fout liep. Om een nog onbekende reden week ze van de rijbaan af en knalde ze frontaal op een geparkeerde oplegger. De klap was zo hevig dat het gevaarte vooruit was geschoven.

De hulpdiensten werden opgetrommeld en moesten de dame uit haar hachelijke situatie bevrijden door de koffer open te snijden. Leden van de mug brachten ter plaatse de eerste zorgen toe, waarop het slachtoffer zwaargewond en in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd overgebracht.

Onderzoek

De precieze omstandigheden van het ongeval zijn momenteel nog onduidelijk. De politie opende meteen een onderzoek, die de volledige situatie in kaart moet kunnen brengen.

Tijdens de interventie werd de N36, vanaf het kruispunt met de Kortrijkseweg, in de richting van Deerlijk een tijdlang voor het verkeer afgesloten. Dit zorgde ervoor dat de omliggende kruispunten nagenoeg meteen verzadigd waren.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten