Twee personen naar ziekenhuis na ongeval

© (Foto BF)
© (Foto BF)
Redactie KW

Op het kruispunt van de Koolskampstraat, de Oude Heirweg en de Lichterveldsestraat, op de grens van Lichtervelde met Koolskamp, gebeurde dinsdagvoormiddag opnieuw een ongeval. Een Mercedes en een Volkswagen Caddy botsten er. Een moeder en haar kindje werden naar het ziekenhuis gevoerd.

Omstreeks 9.30 uur kwam het tot een hevige botsing op het kruispunt van de Koolskampstraat met de Oude Heirweg en de Lichterveldsestraat. Opnieuw, want in het verleden gebeurden er al verschillende ongevallen. De bestuurder van een Volkswagen Caddy kwam uit de richting van Koolskamp en wou er links de Oude Heirweg inrijden. Op dat ogenblik kwam uit de tegenovergestelde richting een bestuurster van een Mercedes aangereden.

Beide voertuigen knalden op elkaar. Door de klap belandde de bestelwagen tegen een vrachtwagen die net aan het kruispunt stond te wachten. De bestuurster van de Mercedes geraakte bij het ongeval lichtgewond. Samen met haar peuter, die achterin haar wagen zat, werd ze overgebracht naar het ziekenhuis in Roeselare. De peuter bleef ongedeerd, maar werd toch ter controle weggevoerd met de ambulance.

Door het ongeval was er een tijdlang verkeershinder in de omgeving van het kruispunt. De brandweer kwam ter plaatse met een signalisatiewagen om de omgeving van het ongeval te beveiligen. (BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier