Tractor brengt zware schade toe aan geparkeerde wagen en pleegt vluchtmisdrijf

© (Foto BB)
© (Foto BB)
Redactie KW

Een tractor heeft woensdag voor zware schade gezorgd aan een geparkeerde wagen in de Rattevallestraat in Slijpe, deelgemeente van Middelkerke. Het raam werd volledig verbrijzeld en de bestuurder van de tractor pleegde vluchtmisdrijf.

Het ongeval gebeurde vlak voor vakantieverblijf Reygaertsvliethof. “Plots troffen wij onze Renault Kangoo in deze staat aan. Dit moet lawaai hebben gemaakt, maar door het stormachtig weer hebben we wellicht niets gehoord”, zegt uitbaatster en slachtoffer Micheline Bakelandt (67). Ze zag al snel dat het geen aanrijding door een gewone personenwagen kon zijn, gezien de hoogte van de impact.

“Ik ben klacht gaan indienen bij de politie. Op camerabeelden van rond 14 uur is een tractor te zien met een kar om dieren in te vervoeren. Aan die kar hangen hekkens, om de dieren er makkelijk in te kunnen jagen vanuit een weiland. Een van die hekkens hing los en heeft onze auto dus geraakt”, legt Micheline uit. De politie spoort de landbouwer nu op. “Hopelijk wordt dit snel afgehandeld en worden we hiervoor vergoed door de aanrijder. Het is helemaal niet leuk om zo je wagen aan te treffen”, besluit Micheline Bakelandt.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.