https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Motorrijder in gracht geslingerd na botsing

De motorrijder belandde tegen de flank van een personenwagen en werd vervolgens weggesslingerd. © BB
Redactie KW

In de Brugsesteenweg in Bredene is maandagavond een motorrijder (27) gewond geraakt na een zware botsing met een personenwagen. De motorrijder werd na de klap meters verder weggeslingerd en kwam, samen met zijn motorfiets, in de gracht terecht.

Het incident gebeurde rond 18.50 uur ter hoogte van chocoladefabriek Jacali. Wie uit welke richting kwam of welk manoeuvre maakte, is nog niet bekend. De 27-jarige man uit Bredene reed met zijn Suzuki-motorfiets in de rechterflank van een Citroën-personenwagen, bestuurd door een 33-jarige vrouw uit Oostende. Zij bleef ongedeerd.

De motorfietser was er erger aan toe. De man werd samen met zijn motorfiets weggekatapulteerd en kwam meters verder in de sloot terecht.

Beenletsel

Hij liep een ernstig beenletsel op en werd naar het Serruysziekenhuis in Oostende overgebracht. Volgens de lokale politie Bredene/De Haan is er geen sprake van levensgevaar.

Door het ongeval was er wat verkeershinder op de Brugsesteenweg in Bredene. De politie deed de nodige vaststellingen en liet de voertuigen takelen. Intussen zorgde de brandweer voor signalisatie. (BB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.