Lichtgewonde bij spectaculair ongeval in Moen

Beide wagens zijn rijp voor de schroothoop.© GVH
Beide wagens zijn rijp voor de schroothoop.© GVH
Redactie KW

Maandagavond 1 februari omstreeks 20 uur gebeurde een zoveelste ernstig ongeval in de Verzetslaan in Moen. De bestuurster van de aangereden wagen werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.

Een automobilist reed met zijn zware personenwagen richting Sint-Denijs. In één van de bochten raakte hij even van de weg. In een poging om tegen te sturen, raakte de chauffeur de controle over het stuur kwijt. Hij ging overkop en botste tegen een tegenligger.

De bestuurster van deze auto klaagde over borstpijn en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. De chauffeur van het aanrijdende voertuig zou ongedeerd gebleven zijn. Beide voertuigen waren rijp voor de schroothoop en dienden getakeld te worden. De brandweer kwam ter plaatse om de weg op te ruimen.

Tweede ongeval in een week tijd

Vorige week donderdag gebeurde een tweehonderd meter verderop in de straat een nog zwaarder ongeval, waarbij eveneens een zware personenwagen de controle over het stuur verloor en tegen een tegenligger knalde. Een jonge vrouw raakte hierbij ernstig gewond. (GVH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.