Veurne opent eerste coworkingruimte begin 2021

Begin 2021 zwaaien de deuren open van Cassius Co-working in hartje Veurne, een initiatief van ondernemer Fre Devos. De nieuwe gedeelde werkomgeving komt er in de Ooststraat. En, jawel: er zijn nog plaatsen vrij.

Fre Devos (rechts) opent eerste coworkingspace in hartje Veurne.©MYRIAM VAN DEN PUTTE MVO
Fre Devos (rechts) opent eerste coworkingspace in hartje Veurne.©MYRIAM VAN DEN PUTTE MVO

Fre Devos van Cassius Communicatie legt uit: “Coworking biedt toekomstperspectieven voor vooral freelancers, zelfstandigen, starters en thuiswerkers. Zij tonen interesse in een gedeelde kantoorruimte. Cassius Co-working krijgt onderdak in een helder, gelijkvloers kantoor dat we modern en gezellig zullen inrichten. Het pand beschikt over een prima verwarmingssysteem met airco. Elke co-worker krijgt een eigen werkruimte. Die bestaat uit een grote desk (van 1,10 m x 2,20 m), een bureaustoel, stopcontacten en kastruimte. Daarnaast zijn er een aantal gemeenschappelijke ruimten: een aparte vergaderzaal (die kan vrij en onbeperkt worden gebruikt, in onderling overleg met collega-coworkers), een gemeenschappelijke keuken (met o.a. een Nespresso-toestel en een gedeelde koelkast), een gemeenschappelijke binnenkoer (mét bokszak, voor als het even tegenzit) en een toilet.”

Fre Devos koos doelbewust voor een pand in de Ooststraat, pal in het centrum dus. “Toch zijn er heel dichtbij 2 parkings die buiten de blauwe zone vallen en waar je dus geen schijf moet leggen”, aldus Fre.

Wat kost het?

Coworkers betalen 300 euro per maand, en dit is een all-in huurprijs, zonder extra’s. Naast de huur van al het bovenstaande zitten ook alle andere kosten in deze prijs begrepen: elektriciteit, wifi, water, etc. Kortom: deze coworkinglocatie is een ideale springplank voor starters.

Cassius Co-working zal tegen half januari 2021 operationeel zijn. “Maar we kunnen maar van start gaan wanneer het coronalicht op groen springt”, verduidelijkt Fre. “Anders gezegd: zodra thuiswerk niet meer opgelegd wordt door de overheid. Maar wie eerst komt, eerst maalt. Dus aarzel niet en geef ons een seintje indien je interesse hebt.” Info: 0475 50 37 30 of mail naar fre@cassius-communicatie.be .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.