Sven Nys op netwerkavond voor lokale ondernemers in Oudenburg

Baloise-Trek Lions-teammanager Sven Nys deelt zijn kennis en ervaring. © Belga
Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

In Oudenburg organiseert de dienst Economie op donderdag 7 maart om 19.30 uur een netwerkmoment “Niemand minder dan Sven Nys geeft die avond een lezing over zijn kennis en ervaring”, zegt schepen van Lokale Economie Stijn Jonckheere.

“De avond met Sven Nys is het Voorjaarstreffen Lokale Economie. Het is de bedoeling om op termijn een lokaal economisch overlegforum op te richten, een advies- en overlegorgaan op het gebied van economie in het algemeen en inzake kleinhandel, centrummanagement en maatschappelijk verantwoord ondernemen in het bijzonder”, legt schepen Stijn Jonckheere uit.

Mee beleid aansturen

Het forum kan op eigen initiatief of op vraag van het College van Burgemeester en schepenen of van de gemeenteraad de stad adviseren over het gemeentelijke economische beleid. “We kiezen voor een overlegforum met eventueel een kerngroep en geen effectieve raad met statuten. Het doel blijft echter wel hetzelfde. Twee keer per jaar zouden alle ondernemers worden uitgenodigd om mee het economische beleid van de stad aan te sturen”, aldus nog de bevoegde schepen.

De avond begint met een drankje en verwelkoming, gevolgd door een toelichting over waarom een economisch overlegforum door Ann Vanassche (Stad Torhout). Om 20.30 uur krijgt Sven Nys het woord. Daarna is er een netwerkmoment met een hapje en een drankje.

Inschrijven kan tot 25 februari via www.oudenburg.be/voorjaarstreffen-lokale-economie. Maximaal twee personen per onderneming.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier