Populaire Doh Nuts! opent binnenkort een winkel in de Roeselaarse Ooststraat

Logino Dujardin en Quirensa Verstraete voor de nieuwe zaak van Doh Nuts! in de Ooststraat.© Stefaan Beel
Logino Dujardin en Quirensa Verstraete voor de nieuwe zaak van Doh Nuts! in de Ooststraat.© Stefaan Beel
Thomas Dubois

Binnenkort opent Doh Nuts! een vestiging in Roeselare. Momenteel hebben ze ook al een vestiging in K in Kortrijk en het Ring Shopping in Kuurne. “Tegen het einde van het jaar hopen we vijf à zes vestigingen te hebben in de provincie”, vertelt Logino Dujardin.

Doh Nuts! opent normaal op 19 maart de deuren in de Ooststraat 82. Het is de zaak van Logino Dujardin (32) en zijn vrouw Quirensa Verstraete (28). “We weten allebei wat ondernemen is”, begint hij te vertellen. “Ikzelf was ceo van een internationaal IT-bedrijf en mijn vrouw werkte als fotografe, maar door de coronacrisis had ze amper werk. Dus gingen we op zoek naar een nieuwe uitdaging. In de voeding waren er wel mogelijkheden, bovendien kreeg takeaway een flinke boost. Uiteindelijk kwamen we op takeaway donuts. Ondanks de enorme populariteit bij de jeugd, zijn er amper zaken in de regio die zich op donuts focussen.”

“De eerste winkels openden half december in Kortrijk en dat bleek meteen een schot in de roos”, gaat Logino verder. “Zodanig zelfs dat we nu al volop bezig zijn met uitbreidingsplannen. De eerstvolgende stop is logischerwijs Roeselare. De stad onderging de laatste jaren een flinke metamorfose, in de positieve zin, en heeft een winkelstraat perfect voor ons product. We vonden een perfecte locatie met winkel- en stockageruimte.”

Luchtiger

“Onze sterkte is dat de donuts iets groter zijn dan bij de bakker, daardoor zijn ze luchtiger van smaak en minder vettig. In totaal hebben we 25 à 30 soorten met de meest verschillende smaken, ook op maat van kinderen. Het deeg komt van bij de bakkers en wij zorgen voor de afwerking in ons atelier. Het is een product in opmars. Na Roeselare hopen we tegen de zomer een vestiging in Brugge te openen en tegen het einde van het jaar willen we vijf à zes vestigingen in de provincie, daarna willen we enkele zaken openen in Oost-Vlaanderen.”

Wie de eerste weken een doos met minimum zes donuts koopt, maakt kans om een jaar lang gratis donuts te winnen. (TD)

Stad Roeselare are you ready for us? 🤩 Coming soon… 🍩🍩#comingsoon #donuts #guiltypleasure

Geplaatst door Doh Nuts op Donderdag 25 februari 2021

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.