Orium opent pop-upwinkel in de Kortrijkstraat in Tielt

Orium bestaat sinds 2006. Om iedereen de kans te geven de modellen te bezichtigen, opent zaakvoerder David Vanhauwaert een pop-upwinkel. De winkel in de Kortrijkstraat 31 opent op zaterdag 8 december.

Zaakvoerder David Vanhauwaert (links) met naast hem plaatsers Nico Toye en Kris Snauwaert. © Foto VVC

“Ik lever wellness- en afslankcabines aan professionelen, maar wil nu ook kwalitatieve betaalbare designwellness aanbieden aan particulieren”, zegt zaakvoerder David Vanhauwaert (47). “Er vallen sauna’s en infraroodsauna’s van het Oostenrijkse Infraworld te bekijken en op de bovenverdieping kan men testen. Er zijn ook modellen die sauna en infrarood combineren.”

60 standaardmodellen

Orium biedt betaalbare kwaliteit. “Er zijn ongeveer 60 standaardmodellen. Er is keuze uit dennenhout, cederhout of vurenhout. Sommige klanten verkiezen meer glas om geen claustrofobisch gevoel te krijgen. Anderen willen niet te veel inkijk. De prijzen gaan van 3.800 euro tot 9.800 euro, plaatsing inbegrepen. Maatwerk kan ook, maar is duurder.”

Ervaren plaatsers

Saunabeleving biedt ook een therapeutisch voordeel. “Het verlicht pijn en de symptomen van reuma, psoriasis en fibromyalgie.” David werkt niet alleen. “Er is een interieurdesigner en we geven uitleg over de houtsoorten, stralers en zoutverdampers. Ervaren plaatsers Kris Snauwaert (46) en Nico Toye (45) delen hun kennis graag en zorgen voor een perfecte afwerking bij de koper thuis”, besluit David.

De pop-up van Orium in de Kortrijkstraat 31 is open van dinsdag tot en met vrijdag van 14 tot 18 uur, op zaterdag van 10 tot 18 uur en op afspraak buiten de openingsuren.

(VVC)

Info: www.orium.be, info@orium.be of David Vanhauwaert via 0486 86 61 87.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.