Ondernemers, organisaties en politici netwerken in expohal in Waregem

Ze waren donderdagavond in Waregem Expo met zo’n 700 om te netwerken: ondernemers, vertegenwoordigers van organisaties en politici. Het evenement van Fairs & Events, SV Zulte Waregem en Ballroom was aan de zesde editie toe.

© DJW

De organisatoren hadden voor de gelegenheid ex-Miss België Justine De Jonckheere gevraagd de avond in goede banen te leiden. Zij kondigde telkens aan wanneer er voor een beperkte groep van geïnteresseerden een sessie netwerken plaatsvond in een daartoe ingericht lokaal. En daarnaast interviewde ze ook Waregems burgemeester en Vlaams parlementslid Kurt Vanryckeghem, samen met zijn collega Vlaams parlementslid en burgemeester Bert Maertens uit Izegem. De West-Vlaamse borstelstad was overigens gast van de avond.

Kennismaken

Voor alle ingeschreven deelnemers was het een avondje lang kennismaken met elkaar, met een hapje en een drankje. Waren onder andere aanwezig: schepenen en raadsleden uit Waregem, Harelbeke, Wielsbeke; Unizo Waregem, sociaal kantoor van de middenstand Wij Helpen, handelaarsorganisatie Waregem Winkelstad en Waregems autonoom gemeentebedrijf Wagso. (DJW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.