Lingerie Ohlala ambassadeur van de campagne ‘Ik koop lokaal’

Lot Decock (rechts) met haar team van Ohlala. (foto Frank) © Frank Meurisse Frank Meurisse
Redactie KW

Lingerie Ohlala mag zich een jaar lang ambassadeur noemen van ‘Ik koop lokaal bij een winkelier hier’, een campagne van OCWest.

Dat Lingerie Ohlala lokaal ambassadeur van de campagne werd kunnen we bezwaarlijk een verrassing noemen. De zaak is al jaren toonaangevend in de regio en zeker al jaren verankerd met Lendelede. Via een of andere vorm van sponsoring van Lendeleedse verenigingen zoals de Chiro, volleybal, voetbal, Lendlee Koerse… “En die verenigingen zijn ook erkentelijk voor wat wij doen”, zei zaakvoerster Lot Decock nog naar aanleiding van haar verkiezing tot ‘Krak van Lendelede 2020’. “Als ik door de gemeente loop of wandel, dan knik ik ook altijd vriendelijk naar de mensen omdat een glimlach niets kost….”

Klantvriendelijk

Een zoveelste keer in de media komen, ambassadeur voor Lendelede worden in een campagne van OCWest, doet dat nog altijd evenveel deugd? “Zeker”, zet Lot heel overtuigend. “Het bewijst nog een keer hoe klantvriendelijk Ohlala is. “Onze klanten appreciëren dat heel erg. Als we dan meedoen aan zo een campagne als ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’, dan zijn er ook heel wat klanten die voor ons stemmen en ons steunen. Die lokale verankering als winkel is voor ons heel belangrijk. Heel recent schonken we onze tent die hier in coronaperiode vaak vóór de winkel stond aan de Chirojongens Sint-Nico, die ze best kunnen gebruiken op kamp. En de Chiro en de ouders van de Chirojongens zijn daar heel erkentelijk voor.”

Allemaal ambassadeur

Maar Lot en haar man doen dat kunnen daarvoor ook rekenen op hun personeel. “Mij meegerekend werken we met 12 verkoopsters. We werken in de winkel met 12 verkoopsters. We zorgen met zijn allen voor een prima sfeer, drinken met zijn allen al eens een glaasje cava na het werk, zorgen al eens voor een kleine verrassing… Ja, ons gans team is hier ambassadeur van de campâgne!”

(IB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier