De Boever & Zn uit Zwevezele krijgt nieuwe zaakvoerder

De Boever Ramen & Deuren kan weer rekenen op iemand met sterke schouders nadat zaakvoerder Glenn De Boever op 16 september 2020 onverwacht om het leven kwam bij een verkeersongeluk. “Als een familie schrijven we samen verder aan het verhaal De Boever, dan wel met een vernieuwde cover”, zegt Dominiek Claerbout, de nieuwe zaakvoerder.

© KV

De wereld van familie, vrienden en medewerkers van Glenn De Boever stond twee maanden geleden plotseling stil nadat hij om het leven kwam bij een fietsongeval. Zijn echtgenote Virginie Goethals en zijn twee jonge kinderen moesten abrupt afscheid nemen: “Ik wist even niet wat ik moest doen. Eerst maakte ik mij zorgen om het bedrijf, maar ik wilde er ook zijn voor onze kinderen. Al snel bleek dat het runnen van een zaak zonder Glenn moeilijk te combineren viel met mijn gezin. Gelukkig kon ik steunen op familie, vrienden en Dominiek, die mij altijd bijstond, zowel privé als zakelijk. Samen met hem werden verschillende opties overwogen om het bedrijf verder te zetten”, zegt Virginie.

Familiebedrijf

Dominiek Claerbout, die zelf zijn broer verloor in 2006, twijfelde geen seconde om Virginie te ondersteunen. “Steeds meer groeide de gezonde interesse om mijn schouders onder dit mooie familiebedrijf te zetten”, vertelt Dominiek. En Virginie zag onmiddellijk dat de 48-jarige ondernemer de juiste persoon was die het bedrijf nodig had. “Intussen sta ik enkele weken aan het roer en merk ik dat het team elke dag gedreven en vol enthousiasme het werk aanvat. Het is een plezier om zo’n team, met hun verbondenheid, samenhorigheid en vooral werkkracht, dagelijks te leiden. Ze hebben mij omarmd en geloven in mijn aanpak”, zegt de nieuwe zaakvoerder.

De Boever staat bekend als een bedrijf met 30 jaar ervaring in het plaatsen van ramen, deuren en poorten in PVC, ALU, hout en staal. Ook vliegramen, garagepoorten en elektrisch gestuurde rolluiken behoren tot hun aanbod. (KV)

Een afspraak maken kan in hun toonzaal: Wingenesteenweg 1C – 8750 Zwevezele of via info@deboeverenzn.be of 0474 87 44 77.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.