Bouw nieuwe winkel Duponzoo langs Ringlaan start begin maart

De nieuwe Duponzoo winkel komt langs de Ringlaan.© Olaf Verhaeghe
De nieuwe Duponzoo winkel komt langs de Ringlaan.© Olaf Verhaeghe
Olaf Verhaeghe

Op de hoek van de Ringlaan met de Heirweg in Kuurne rijst vanaf begin maart de nieuwbouw van dierenspeciaalzaak Duponzoo op. Het nieuwe vlaggenschip moet tegen november af zijn om er de huidige activiteiten van de huidige winkel te kunnen onderbrengen. Die winkel, in het centrum van Dadizele, sluit immers definitief de deuren.

“Wij gaan Daisel uiteraard missen”, zegt Sabine Rotsaert, marketing manager van Duponzoo. “Onze geschiedenis is verweven met de gemeente. Maar in Kuurne lacht de toekomst ons absoluut ook toe. Zowel naar zichtbaarheid als bereikbaarheid wordt onze nieuwe locatie absoluut top. Door de almaar verdere groei werd ons huidige pand te klein. In Kuurne krijgen we een spiksplinternieuwe concept store waarin we volledig ons ding zullen kunnen doen. Zo zullen we nog meer kunnen inzetten op wat ons van anderen onderscheidt.”

Naast een nieuwe winkel in Kuurne werkt Duponzoo ook aan een nieuwe vestiging in Menen. “Nog dit jaar moeten we ook daar in gang kunnen schieten”, aldus Sabine Rotsaert. “Het is de bedoeling om in het voorjaar van 2022 de winkel op de Tybersite te kunnen openen.” (OV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.