Nieuwe vestiging van E5 opent deuren in Oostende: “Voor elke stijl een tijdloos aanbod”

De nieuwe E5-winkel biedt ook twee nieuwe herenmerken aan. © E5
Redactie KW

Vanaf nu heeft e5 een gloednieuwe vestiging aan de Torhoutsesteenweg in Oostende. De verhuis van de winkel gaat samen met de introductie van het nieuwe e5-concept in de Koningin der badsteden, dat bezoekers nog meer wil inspireren in een modieuze boetiekomgeving.

De vernieuwde winkel in Oostende werd volledig heringericht volgens een vernieuwd boetiekconcept. Je ontdekt een mix van modieuze, eigentijdse, maar tijdloze kleding – van fashionable tot casual, city tot formal – met een focus op zowel lokale als internationale merken.

Twee nieuwe herenmerken

In de winkel ontdek je in primeur twee nieuwe herenmerken: ‘Casual Five’, het eigen e5-merk met moderne, losse fits en een eigentijdse twist, en ‘Bluefields’, dat een eigentijdse collectie biedt met modieuze items die zowel on-trend als tijdloos zijn, met oog voor detail. Ook de speelse, vrouwelijke silhouetten van het intussen goed gekende AC by Annelien Coorevits verrijken het aanbod.

Ook retouches

“In de nieuwe e5-winkel in Oostende staat de shoppingbeleving centraal. We willen de klanten laten stralen in een boetiekomgeving met kwaliteitsvolle Belgische mode, persoonlijke service en de mogelijkheid om langer te genieten van hun favoriete kleding met onze Retouches & Repair Service. Bij ons kun je terecht voor diverse aanpassingen, van het verkorten van broeken tot het herstellen van naden, uitgevoerd door lokale retoucheurs. Zo willen we voor elke modestijl een tijdloos aanbod aan kleding en accessoires bieden”, aldus Peter en Kristof De Sutter, CEO’s van het familiebedrijf.

Je vindt de nieuwe winkel aan de Torhoutsesteenweg 566 in Oostende. Het feestelijke openingsweekend loopt van 9 t.e.m. 11 februari, je bent welkom voor een hapje en een drankje. Je krijgt ook 20% korting op je favoriete item.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier