Niels Demasure is nieuwste bestuurslid van Unizo Ingelmunster:“Foodtruckfestival in 2022”

Niels Demasure is een nieuw bestuurslid bij Unizo-Ingelmunster. (foto FODI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

De bestuurskern van Unizo heeft er een nieuw bestuurslid bij, namelijk Niels Demasure uit de Gentstraat. Niels is al goed ingeburgerd in de werking en helpt mee creatief denken. Volgend jaar organiseert Unizo al een nieuwe activiteit, namelijk een foodtruckfestival.

Niels (31) zag het levenslicht in Kortrijk en groeide op in Izegem. In 2017 kocht hij – samen met zijn vriendin – een woning. Eind februari 2022 krijgen ze een eerste kindje. Niels heeft een eigen reclamebureau Contrast Communicatie. “We verzorgen de reclame en communicatie voor bedrijven en ondernemers”, vertelt hij. “Met Contrast Communicatie ontwerpen we logo’s, drukwerk, huisstijlen, signalisatie en belettering. Ook websites en sociale media zijn een onderdeel van onze diensten. We zoeken de perfecte cocktail van communicatie voor onze klanten en helpen hen groeien.”

Welkom aan nieuwe leden

Sinds eind oktober 2020 is Niels lid van Unizo-Ingelmunster en sinds augustus 2021 zetelt hij in het bestuur. “Unizo is een unie van, voor en door zelfstandige ondernemers, die iedere dag de noden en belangen van ondernemers verdedigt. Met zo’n 15.000 zelfstandige ondernemers en vrije beroepen zijn wij de meest representatieve ondernemingsvereniging in West-Vlaanderen. Zo komen wij op voor de belangen van zelfstandige ondernemers, die de allerbeste ondersteuning en verdediging verdienen.”

“Met de plaatselijke afdeling organiseren we verschillende activiteiten tijdens het jaar, zoals met de kermis het ontbijt of de braderie. De handelsroute werd dit jaar omwille van de coronamaatregelen niet georganiseerd. Volgend jaar komt deze er zeker opnieuw. In 2022 organiseren we een foodtruckfestival. Begin volgend jaar volgt er meer informatie. De plaatselijke afdeling wil blijven groeien en zich verder ontwikkelen. Nieuwe leden zijn meer dan welkom. We hebben ook de ambitie om ons bestuur uit te breiden en aan te vullen met jonge gedreven ondernemers, die zich graag engageren voor Unizo-Ingelmunster”, vertelt Niels verder.

“Onze toekomst ziet er zeker en vast rooskleurig uit. We blijven bouwen aan een actief en levend Ingelmunster. Ook met ons nieuw evenement brengen we de mensen in Ingelmunster samen. We hopen dan ook op een grote opkomst van zowel jong als oud. Daarnaast blijven we de ondernemingen ondersteunen. In de voorbije jaren is gebleken dat ondernemers veel nood hebben aan ondersteuning.”

(PD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier