Gloednieuwe Aldi in Izegem opent op 8 oktober, vanaf 10 september outletstore in tent in de Ambachtenstraat

De ALDI-tent gaat voor tien dagen dicht en heropent dan als outletstore voor non-foodartikelen.
Wouter Vander Stricht

Van woensdag 31 augustus om 16 uur gaat de Aldi-tent in de Ambachtenstraat voor 10 dagen dicht. Er komt een outletstore in die tent, de opening van de gloednieuwe Aldi in de Krekelmotestraat is gepland voor zaterdag 8 oktober.

Wie vaak in de Krekelmotestraat in Izegem passeert zal al gezien hebben dat de werken aan de nieuwbouw van Aldi hun einde naderen. Ondertussen staat het gebouw er al, in een eerdere fase kon je aanschouwen dat er een ondergrondse parking werd aangelegd. Initieel was het de bedoeling dat de nieuwbouw al in de lente van dit jaar in gebruik zou genomen worden, uiteindelijk zal dat de herfst van 2022 zijn.

De nieuwbouw van ALDI in de Krekelmotestraat is in de afwerkingsfase beland.
De nieuwbouw van ALDI in de Krekelmotestraat is in de afwerkingsfase beland.

Aldi liet de klanten niet in de kou staan, want het plaatste een tent op de parking naast Top Interieur in de Ambachtenstraat die dienst deed als tijdelijke winkel. Maar van die tent wil de Duitse keten nu ook gebruik maken om een outletstore te installeren. Die zal de zeilen openen van 10 september tot minstens 1 oktober (of zolang de voorraad strekt). In de tent zullen non-foodartikelen aan sterk verlaagde prijzen aangeboden worden. Dat gaat van hoofdtelefoons over hometrainers tot bureaustoelen.

Een groot gamma aan non-foodartikelen aan verlaagde prijzen zullen van 10 september tot 1 oktober terug te vinden zijn in de Ambachtenstraat.
Een groot gamma aan non-foodartikelen aan verlaagde prijzen zullen van 10 september tot 1 oktober terug te vinden zijn in de Ambachtenstraat.

De gloednieuwe winkel langs de Krekelmotestraat zal dus op zaterdag 8 oktober de deuren openen. Op woensdag 31 augustus om 16 uur sluit de tent dus voor even, op 10 september volgt daar de opening met de non-foodartikelen. Voor het gebruikelijke gamma aan artikelen verwijst Aldi de klanten door naar de vestigingen in Ardooie, Rumbeke, Ingelmunster en Gullegem. En vanaf 8 oktober kan men dan weer winkelen op de vertrouwde site in de Krekelmotestraat.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier