Biovita kiest Oostende als vierde vestiging voor hun biosupermarkt

Oostende is de vierde vestiging van Biovita.©Jeffrey Roos
Oostende is de vierde vestiging van Biovita.©Jeffrey Roos
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

‘Biovita’ – de pionier in bio- en natuurvoeding – opent een nieuwe supermarkt in de Van Iseghemlaan in Oostende. De nieuwe winkel is ondertussen de vierde vestiging van het West-Vlaamse familiebedrijf dat al meer dan dertig jaar dé expert is in de biosector.

Biovita opende eerder al winkels in Sint Kruis en Sint Andries Brugge en in Roeselare. Met Oostende komt daar een nieuwe winkel bij. “We komen met een missie naar de kuststad”, vertelt zaakvoerder Lien Fonteyne. “Biovita streeft er al meer dan dertig jaar naar om mensen warm te maken voor de weldoende effecten van een gezonde, kwalitatieve en een duurzame levensstijl.”

Openingsweekend

Oostende bleek de ontbrekende schakel te zijn. “We zijn uiteraard blij met de opening van de vierde winkel in Oostende”, vervolgt Fonteyne. “De nieuwe biosupermarkt zorgt ervoor dat nu ook klanten uit de kuststreek de kans krijgen om dicht bij huis van ons totaalconcept te genieten. We bieden een ruim up-to-date assortiment bio- en natuurproducten, een ervaren team gezondheidsconsulenten en een vernieuwende winkelbeleving.

Onze medewerkers in Oostende – waaronder enkele nieuwe collega’s uit de regio – zijn stuk voor stuk specialisten in het vak en kennen alle producten door en door. Bovendien hebben we voor gezelligheid gezorgd, want shoppen moet leuk blijven, toch?”

Tijdens het openingsweekend, van donderdag 1 juli tot en met zaterdag 3 juli legt Biovita Oostende haar klanten in de watten. Zo is er tien procent korting op het volledige assortiment, en zijn er heel wat leuke verrassingen. Biovita zal elke dag – met uitzondering van zondag open zijn van 9 uur tot 18.30 uur en op zaterdag tot 18 uur.

Biovita Oostende heeft momenteel nog twee vacatures voor ervaren gezondheidsconsulenten. Ook studenten zijn welkom om het team te versterken. Aanmelden met CV en motivatiebrief kan bij info@biovita.be , t.a.v. Lien en Pieter.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier