https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Babyzaak Castard verhuist naar Brugsesteenweg in Roeselare

Kelly en Wim trekken met hun zaak naar een nieuwe locatie.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel
Kelly en Wim trekken met hun zaak naar een nieuwe locatie.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel
Redactie KW

Vanaf dit weekend vind je babyspeciaalzaak Castard in de Brugsesteenweg. “Om jonge ouders én hun baby’s nog meer te verwennen, wordt ons aanbod uitgebreid met een babyspa”, aldus een ambitieuze Kelly Denolf (37).

Castard zag eind 2017 het levenslicht in de Diksmuidsesteenweg. “De voorbije jaren heb ik de knepen van het vak leren kennen als verantwoordelijke voor het dagelijks beleid en het mee uitdenken van nieuwe strategieën”, vertelt Kelly Denolf, samen met Wim Degryse de fiere ouders van Arne (15), Axelle (11) en Leonie (6). “Met dit nieuwe pand willen we nog een stapje verder gaan. Door de ideale locatie en ruime parkeergelegenheid, zullen ook toevallige passanten gemakkelijker even kunnen binnenspringen. Onze eigen woning staat ernaast. Dit zorgt ervoor dat we werk en privé perfect in balans kunnen krijgen. Aangezien ik de winkel sinds twee jaar helemaal op mijn eentje runde, vond ik dit eigenlijk wel een belangrijk item. Door de sluiting van de horeca had Wim, als uitbater van Tafel Madeleine, wat extra tijd om het interieur te helpen inrichten. Sowieso staat hij zelf ook regelmatig in de winkel.” Het nieuwe pand van Castard beslaat twee etages. Toekomstige of kersverse ouders kunnen er terecht voor hun volledige babyuitzet van A tot Z. “Ons aanbod blijft hetzelfde maar de extra ruimte laat ons toe nog meer in te zetten op leuke meubels en decoratie voor een hippe jeugdkamer. Daarnaast vind je hier geboortelijsten, geboortekaartjes en doopsuiker. Zeg maar van het kleinste fopspeentje tot de grootste kinderkamer. Het West-Vlaamse woord ‘castard’ laat uitschijnen dat wij ons niet enkel richten op baby’s”, klinkt het enthousiast. “De sfeer en beleving, de persoonlijke service, de opvolging en het familiale karakter van deze zaak zijn absoluut onze sterktes en daar willen we echt wel blijven op verder bouwen. Ook mijn kennis van zaken is een meerwaarde en dat weten mijn klanten te appreciëren. De mond tot mond-reclame en de opvallende instroom van heel veel nieuwe klanten, zijn daar het bewijs van. Of misschien heeft dit te wel te maken met de coronababyboom”, lacht Kelly. “Uiteindelijk heeft onze zaak de voorbije vier jaar een goede reputatie opgebouwd en daar plukken we nu de vruchten van. Mijn motto blijft: 120 procent je best doen, voor 95 procent tevredenheid.”

Castard’eau

Als extra troef kun je vanaf dit weekend bij Castard ook terecht voor een verwenmoment met je baby. Jamie De Waele, mama van Géraume, zal de nagelnieuwe babyspa ‘Castard’eau’ uitbaten. “Dit leuke concept staat voor zwangerschaps- en babymassage, hydrotherapie en nog veel meer. Zo’n sessie in een jacuzzi is goed voor kinderen die last hebben van krampen, reflux, constipatie of slaapproblemen. Voorlopig wordt hier vanzelfsprekend op afspraak gewerkt. Door de huidige maatregelen doen we dit bewust ook voor de winkel zelf. Omdat wij een essentiële zaak zijn, mag je in principe slechts op je eentje komen winkelen maar … een baby verwelkom je met twee. Wij vinden het belangrijk dat koppels ons ‘samen’ een bezoek kunnen brengen”, benadrukt Kelly. “Het positieve gevolg van de coronacrisis is de stijging van het aantal aanvragen voor een geboortelijst. Alhoewel ik toch wel uitkijk naar de normale gang van zaken. Ik verlang er heel erg naar om er terug in te vliegen. Misschien komt er trouwens in de toekomst nog een tweede winkel”, klinkt het ambitieus. “Voorlopig focus ik mij volledig op deze nieuwe locatie. We zijn dagelijks open van 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18 uur en gesloten op zondagnamiddag, maandag en dinsdagvoormiddag.”

Vanaf het openingsweekend van 10 en 11 april vind je Castard in de Brugsesteenweg 292, Roeselare. Meer info vind je op www.castard.be , facebook of Instagram of bel 051 32 23 49 .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.