https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Automatenshop Gilltumn wil regio veroveren

Sandra Deproost en dochter Gilltumn gaan vol voor de automatenshops.©TOM VAN HOUTTE TVW
Sandra Deproost en dochter Gilltumn gaan vol voor de automatenshops.©TOM VAN HOUTTE TVW
Redactie KW

Op de parking van Eurobody breidt de automatenshop fors uit en krijgt die de naam Gilltumn, verwijzend naar de dochter van zaakvoerster Sandra Deproost. Beiden gaan ze vol voor hun automatenconcept, dat wordt uitgerold naar een aantal buurgemeenten. Veena Holsbeke komt als gerante aan boord van het wellnesscentrum.

De automatenshop is al sinds de opstart in 2019 een groot succes. Via lokale handelaars werden eerst aardbeien en brood aangeboden en het assortiment breidde uit met onder meer dagschotels, de bekende spaghetti(saus) van Carlito en dagschotels. “Sinds kort verkopen we ook tiramisu onder eigen merknaam”, zegt Sandra.

Eind februari komt er een stevige uitbreiding op de parking van Eurobody aan de kant van het Colruyt-filiaal in de Deken Darraslaan. “We gaan een luxecontainer met allerhande automaten bijplaatsen”, zeggen Sandra en haar 22-jarige dochter Gilltumn.

Online bestellen

“Zo komt er ook plaats voor taartjes en koffiekoeken, ontbijt- en tapasboxen. Zowel het bestellen van de gewenste producten als de betaling kan eenvoudig via een aanraakscherm.” De container is voorzien van airco. Vooral handig in de zomer. Ondanks het warme weer krijgen Sandra en Gilltumn zo meer tijd om de voorraad netjes aan te vullen.

“Klanten zullen via de webshop www.gilltumn.be ook bestellingen kunnen plaatsen, die binnen een tijdslot en via een welbepaalde QR-code uit de lockers kunnen worden gehaald”, geeft Sandra nog mee. “In ons hele systeem kunnen we 140 producten tegelijk aanbieden, tot kledijgadgets toe.”

Het opzet is om nog dit kalenderjaar dergelijke webshops te installeren op een tweede locatie in Tielt en in buurgemeenten Wingene, Pittem, Meulebeke en Ardooie. “Daarvoor zullen we in eerste instantie ook lokale handelaars contacteren.”

Groepspraktijk

Aangezien de combinatie met haar wellnesscentrum al voor de coronacrisis ondoenbaar werd voor Sandra, heeft ze met Veena Holsbeke (21) een gerante in huis gehaald voor Eurobody. “Ik ken Sandra via haar dochter Gaëlle, met wie ik altijd in klas heb gezeten”, vertelt Veena, die in het verleden al af en toe massages kwam geven of de sauna kwam klaarzetten bij Eurobody. Als het even kan, zal zij binnenkort ook weer de logies opstarten, weliswaar nog zonder de voorlopig verboden wellnessarrangementen.

“Samen met Veena gaan we van Eurobody een groepspraktijk maken”, zegt Sandra nog. (TVH)

Schoonheidsspecialistes, personal trainers, afslankconsulenten en mensen met een brede interesse in wellness, sport en beauty die er freelance hun diensten willen aanbieden, kunnen zich melden via saunaeurobody@gmail.com .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.