10.000 euro aan Roeselaarse Kadobonnen te winnen tijdens shoppingactie ‘Hou van mei’

Roeselare wil haar naam als shoppingstad alle eer aandoen en pakt al meteen uit met een promo-actie.© (foto SB)
Roeselare wil haar naam als shoppingstad alle eer aandoen en pakt al meteen uit met een promo-actie.© (foto SB)
Thomas Dubois

Nu winkelen opnieuw met twee personen mag, wil men in Roeselare ook de handelaars een hart onder de riem steken. Dat doen ze met de actie ‘Hou van mei’ waarbij wie komt shoppen in Roeselare kans maakt op een Roeselaarse Kadobon.

“Het shoppingvoorjaar ziet er opnieuw helemaal anders uit dan we hadden gedacht… Nu we binnenkort niet meer op afspraak hoeven te winkelen en opnieuw met twee personen de winkels kunnen bezoeken, slaan Stad Roeselare en vzw Shopping & Centrum Roeselare de handen in elkaar en lanceren de shoppingactie ‘Hou van mei’ als uitnodiging om ‘opnieuw’ te komen winkelen in jouw vertrouwde stadscentrum. Funshopping wordt volledig hergedefinieerd als je weet dat hieraan een actie gekoppeld is waarbij je kans maakt op 10.000 euro aan Roeselare Kadobonnen”, vertelt Alex Leupe, Marketing & Centrummanager van de vzw Shopping & Centrum Roeselare.

“De lente brengt een goed gevoel en frisse wind in de stad. Samen met onze winkeliers zijn we blij opnieuw onze deuren open te kunnen zetten voor onze klanten. Net als onze ondernemers hopen we dat de cijfers voldoende gunstig blijven evolueren zodat we samen met de horeca opnieuw een sterke shoppingbeleving kunnen aanbieden”, aldus Alex.

Shop en win

Iedereen voelt de lente kriebelen en daarbij worden ook de shoppingkriebels geactiveerd! Vzw Shopping & Centrum Roeselare pakt de hele maand mei uit met de ‘Hou van mei’-shoppingactie.

Van 1 t.e.m. 31 mei krijg je bij elke aankoop in een Roeselaarse zaak in het kernwinkelgebied een coupon met daarop een unieke code. Je registreert je code via www.shoppingroeselare.be en maakt kans om één of meerdere Roeselare Kadobonnen te winnen. Met elke coupon maak je kans om te winnen. De coupons kunnen geregistreerd worden tot en met 6 juni 2021. De Roeselare Kadobon is geldig in meer dan 150 winkels en horecazaken in Roeselare.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd en ook kenbaar gemaakt op de Facebookpagina Shopping & Centrum Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten