Trisha gaat optreden met K3-covergroepje Kaboem

Redactie KW

Het nieuwe meidentrio wil een goedkoop alternatief zijn voor de populaire K3-meisjes, met dezelfde liedjes en dezelfde dansjes, bij Studio 100 is het even niet van Ya Ya Yippee…

Het nieuws staat donderdag in Het Nieuwsblad. Kaboem wordt een nieuw meidentrio dat tijdens optredens de liedjes en dansjes van K3 zal brengen. Een kopie of coverband dus, want ‘K3’ zit zelfs ‘slim’ in het logo van het trio verwerkt. De act, op poten gezet door Entertaining Agency, zal een stuk goedkoper zijn dan de échte K3 en mikt dan ook op pensenkermissen, braderieën en privéfeestjes waar the real thing een beetje buiten het beschikbare budget valt. K3 van den Aldi dus.

Coverbands zijn op zich niet nieuw en niet verboden, maar de Trisha, de ex van missmaker Ignace Crombé en zelf al enkele jaren aan de showbizzweg aan het timmeren, heeft Kaboem alvast één bekend gezicht in de rangen. Wie ‘de zwarte’ en ‘de rosse’ worden is nog niet bekend. Studio 100 is alvast not amused en zegt dat ‘zomaar kopiëren’ niet kan, al blijft de vraag of de groep iets zal (kunnen) ondernemen tegen het initiatief.

(FV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.