Zijn West-Vlaamse artiesten verzot op ‘oehlala’? Na Arno en Brihang volgt Camille nu ook met Oeh la la la-hit

Camille Jonckheere

West-Vlaamse artiesten blijken stuk voor stuk geïntegreerd te zijn door de uitdrukking ‘Oehlala’. Eerst scoorde Arno Hintjens een gigantische hit met het befaamde lied ‘Oh La La La’ met TC Matic. In 2019 bracht Brihang het nummer ‘Oelala’ op zijn plaat Casco. En twee dagen geleden voegde Camille Dhont zich toe aan het lijstje met haar nieuwste single ‘Oeh la la la’.

‘Oehlala’, het lijkt wel een uitdrukking die stevig blijft plakken bij de West-Vlaamse artiesten. In 1981 bracht de Belgische band met frontman Arno Hintjens uit Oostende de single ‘Oh La La La’ uit. Die Engelstalige single groeide uit tot wellicht wel de meest bekende van Arno.

Brihang volgde 38 jaar later dezelfde trend. Boudy Verleye, de rapper uit Knokke-Heist bracht het nummer ‘Oelala’ uit op zijn plaat Casco. In het nummer reflecteert hij op zijn eigen carrière en drijft hij de spot met de marketing en successen in de muzieksector.

En nu stapt Camille Dhont ook in die voetsporen. Op 12 juni vierde de Wevelgemse popster niet alleen haar 23ste verjaardag, maar bracht ze ook haar nieuwste single ‘Oeh La La La’ uit. Met dat nummer mikt Camille opnieuw op een zomerse danshit. Op vrijdag 14 juni lost ze de bijhorende videoclip. Oelala, we zijn benieuwd wat dat zal geven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier