W-Festival beloont inwoners en tweedeverblijvers van Oostende voor gastvrijheid

© (Foto JRO)
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

W-Festival strijkt komende zomer voor de tweede keer neer op het Klein Strand van Oostende. Het festival met topmuziek uit de jaren ’80 en ’90 wil de Oostendenaars en tweedeverblijvers belonen met een gratis ticket bij aankoop van een toegangsticket.

Van woensdag 24 augustus tot en met zondag 28 augustus trekken opnieuw verschillende toppers naar Oostende voor een nieuwe editie van W-Festival. Vorig jaar stonden topartiesten als Ronan Keating en The Jacksons er nog op het podium en ook dit jaar belooft het opnieuw een topfestival te worden met artiesten zoals UB40, Londonbeat en Soulsister.

Om Oostendenaars en tweedeverblijvers te belonen voor hun gastvrijheid schenkt de organisatie een ticket gratis bij elk aangekocht ticket. Het eigenzinnige W-Festival is aan haar zesde editie toe en groeide uit tot een internationale festivaltopper.

Tickets bestellen kan op www.w-festival.com. Na de bestelling krijg je een uitnodiging om je adresgegevens aan te vullen. Daarbij vul je het adres in. Na controle ontvang je je tweede ticket.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier