Ronkende namen op affiche Grensrock Menen

Headliner van Grensrock is Hooverphonic. © BELGA/JAMES ARTHUR GEKIERE
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Op 23 en 24 juni wordt het Park Ter Walle opnieuw heel even het muzikale walhalla van West-Vlaanderen, tijdens Grensrock. De definitieve affiche van het gratis festival werd de wereld ingestuurd en daar staan enkele ronkende namen op.

Gratis en kwalitatief? Voor de organisatoren van Grensrock is het een missie die al jaar en dag met succes wordt afgerond. Ook editie 2023 zal geen uitzondering op die heilige regel vormen want enkele stevige kleppers zullen op het podium verschijnen.

Laatste optreden King Hiss

Op vrijdag bijten de Secondhand Saints de spits af en wordt het programma verder nog aangevuld met Hideous, Charles en krijgt ook Willy’s on tour een plaats.

De afsluit is dan weer voor Bonnes Muziekcarrousel. Het bijzondere moment van de avond zal dan weer het optreden van King Hiss zijn. De metalband koos voor Grensrock om er hun laatste optreden ooit te geven.

Op zaterdag mogen bezoekers zich dan weer verwachten aan H3ktor, Bun, High Hi, Flip Kowlier en Amber Broos. Ook Hooverphonic kreeg een plaats in de lineup, waarmee Grensrock als een regelrechte incontournable van het festivalseizoen kan profileren.

Net als vorig jaar kiest Grensrock ook in 2023 voor het Park Ter Walle en niet voor het Brouwerspark, een keuze die de organisatie toeliet het festival verder te ontplooien.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier