Red Spot Avenue lokt 160 kijkers naar livestreamconcert in Talbot House

Redactie KW

In de concerthal van het Talbot House in Poperinge stond zaterdag Red Spot Avenue voor een livestreamconcert. “Het was een geslaagd concert met ongeveer 160 kijkers. Dat doet echt deugd”, zegt zanger Frederik Mahieu.

Met het Talbot House sloeg de coverband Red Spot Avenue de handen in elkaar om muziek en erfgoed te combineren. “De voorbije maanden draaide de toeristische sector en de cultuursector op een laag pitje. We wilden elkaar steunen en creatief zijn. Ons livestreamconcert trok 160 kijkers en ondertussen werd het optreden bijna 1.000 keer bekeken op YouTube. Dat hadden we echt niet verwacht, maar het doet deugd”, zegt zanger Frederik Mahieu. Samen met Elias Storme, Mattie Archie en Dieter Cailliau vormt hij Red Spot Avenue.

“We zijn heel blij met de niets dan lovende commentaren. We zijn trots op onszelf, op het teamwork van iedereen die de livestreams tot een succes maakte en vooral trots op onze fans en streekgenoten die voor zo veel appreciatie en positiviteit zorgden op sociale media. We hebben genoten van de liefde en positiviteit van onze streekgenoten.”

Solidariteit

De band hoopt vooral dat ze solidariteitsgevoel en het chauvinisme onder de lokale bevolking mee hebben kunnen aanwakkeren. “Laten we de plaatselijke horeca steunen en de plaatselijke toeristische trekpleisters een bezoekje gunnen om zo ervoor te zorgen dat ze deze pandemie overleven.”

Het livestreamconcert van Red Spot Avenue in het Talbot House gemist? Via het YouTubekanaal van Red Spot Avenue kan je het volledige concert herbekijken. (LB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.