Op zaterdag 23 maart ook ‘nineties & nillies’-party in zaal Valentino

Dit zestal kijkt al uit naar de party in zaal Valentino. Je herkent v.l.n.r. Henri Staels, fotograaf David Demeyere, Bob Van Maele, Shanna Geeraert, Peter David en Stef Mulier. © Frank Meurisse
Wouter Vander Stricht

Daar waar het muziektijdperk van het Muziekoffensief 75’89 eindigt, starten de nineties en nillies. Een muziekperiode die de organisatoren uit de vergeethoek willen halen. Bob Van Maele, Stef Mulier en Henri Staels zullen op 23 maart zal zaal Valentino in Izegem omtoveren tot een danstempel.

Zaterdag 23 maart 20.30 uur. Hét moment om je flanelhemden uit de kast te halen, je Tamagotchi tot leven te wekken en je innerlijke Spice Girl op te warmen. Op die zaterdag verwelkomt Izegem Party Time je op een nostalgische ‘nineties & nillies’-fuif in zaal Valentino. Je wordt meegenomen op een epische reis terug naar het tijdperk van flitsende kleuren, muziek op cassettetjes en dansmoves om u tegen te zeggen.

Best Dressed Contest

Bereid je voor op een avond vol iconische hits uit de jaren 90 en 2000 geserveerd door de dj’s van Izegem Party Time: dj Stef (Ramses, Stef Mulier), dj Henri (’t Doolkruydt), dj Peter (Olympia) en Steve W (Revolution). Ken je ze nog? De hits van The Backstreet Boys of Nirvana?

Word jij de winnaar van de Best Dressed Contest? Kom feesten in je favoriete nineties outfit – geen foute partykledij – en ga de uitdaging aan. Er is de muziek, themadrankjes,… ideaal om je volledig onder te dompelen in zalige jeugdherinneringen. Wat houdt je dus nog tegen? Trek je sneakers met lichtjes aan, nog even oefenen op de moonwalk en je bent ready to go.

Leuke foto’s

De Izegem Party Time-fotograaf David Demeyere zorgt voor leuke foto’s, en bij honger kan je op de parking terecht voor een lekkere hamburger van And’iz. En worden ook Barcardi Breezers en Flügels geserveerd, om je helemaal terug in de tijd te katapulteren.

Kaarten (5 euro) zijn te koop bij Spar Bosmolens, Kopiecenter De Pril, ’t Doolkruydt, And’iz, De Kriebel en Frituur Eethuis de 5-Wege.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier