Muziekoffensief 75’89 keert terug naar zaal Valentino met thé dansant op zaterdag 2 maart

Christophe Eeckhout (links) en Filip Degeldere (rechts) flankeren dj’s Domi Stove (PVBA Partybrothers), Henri Staels (’t Doolkruydt) en Bob Van Maele (Greyfoxx – 80’s Radio Midwest Kust-ze). © gf
Wouter Vander Stricht

Voor de jubileumeditie van de thé dansant van het Izegems Muziekoffensief 75’89 keert men terug naar de locatie van de eerste editie.

Het wordt geen traditie, het is het al; de jaarlijkse thé dansant van het Izegems Muziekoffensief 75’89. Voor de editie ‘24 op zaterdag 2 maart, keren de organisatoren terug naar de plek waar het is begonnen, zaal Valentino in Izegem.

De eerste thé dansant was een overweldigend succes met een dikke 500 bezoekers. Het recept voor deze derde editie bestaat uit dezelfde ingrediënten: ouderwetse fun, muziek en dans uit de jaren 70 en 80. De architecten achter het Izegems Muziekoffensief 75’89 – Bob Van Maele, Dominique Stove en Henri Staels – beloven opnieuw de typische muziek van de jaren ‘70 en ‘80. Bij honger kan je terecht bij de hamburgertruck van And’Iz en huisfotograaf Herwig Vandenbroucke zorgt voor leuke herinneringen. Durf je het trouwens aan om in ware 80’s-outfit op te dagen? Misschien pikt de jury er jou dan wel uit en val je in de prijzen. De moeite waard dus om te overwegen. Een kaart kost 5 euro, aan de deur betaal je 7 euro. Kaarten zijn te koop bij And’Iz, Spar Bosmolens, Kopiecenter De Pril en café ’t Doolkruydt. En uiteraard bij de dj’s: Henri, Dominique en Bob. Er komt later op het jaar trouwens meer. Zoals bijvoorbeeld een thema-avond tijdens de Izegemse Batjes of in het najaar een Death Disco New Wave avond in zaal La Verna.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier