Flip Kowlier kondigt nieuw werk aan

Flip Kowlier brengt vrijdag een nieuwe single uit. © Christophe De Muynck
Wouter Verheecke
Wouter Verheecke Medewerker KW

Nu de voorlaatste maand van het jaar voor de deur staat, lijkt dit voor Flip Kowlier een goed moment om een nieuwe single aan te kondigen. Die draagt de niet-zo-toepasselijke naam ‘September’ en is de voorloper van een nieuw album.

Het artwork van ‘September’ krijgen we nu alvast te zien, maar op de muziek zelf is het nog een weekje wachten. Het nieuwe album komt er dan volgend voorjaar aan, zo kondigt de Izegemnaar aan op zijn sociale media. “O wat spannend allemaal!”, reageert hij daar.

Naast zijn repertoire bij ’t Hof van Commerce wordt dit al zijn zesde soloplaat, na Ocharme ik, In de fik, De man van 31, Otoradio en Cirque – De avonturen van W.M. Warlop. Dat laatste wapenfeit dateert al van 2013, dus werd het wel eens tijd voor nieuw werk. Afgelopen zomer vierde Kowlier wel nog zijn twintigste verjaardag als soloartiest, met een best-of-show op Festival Dranouter.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.