Compact Disk Dummies kondigen tweede West-Vlaams concert aan

© (Foto Facebook)
© (Foto Facebook)
Stefaan Van Volcem
Stefaan Van Volcem Freelance journalist KW

In november komt er een optreden bij in Brugge.

‘Neon Fever Dream’, het tweede album van de Desselgemse broers Janus en Lennert Coorevits, is precies één jaar jong. Afgelopen zaterdag vierde dit duo deze verjaardag met een bijval oogstend coronaproof testevenement – een liveoptreden, quoi – voor driehonderd vrijwilligers in de Ghelamco Arena in Gent.

Spaced out hebbeding

Tevens bieden ze hun fans de kans om in te tekenen op een gelimiteerde vinylsingle, die een naar verluidt spaced out remix van ‘Neon Fever Dream’ bevat. Deze edit werd in elkaar geknutseld door Transistorcake, een synth- wizard die momenteel samen met StuBru’s ‘De Nieuwe Lichting’-finalist Aili succes oogst met het nummer ‘Pari Pari’. De b-kant van de seven inch is een instrumentale versie van de originele song. “Elke vinyl krijgt een met de hand gedrukte stempel die het unieke karakter van dit muzikale hebbeding onderstreept”, aldus de gebroeders. Hier kun je jouw exemplaar bestellen: deze link .

Naar Die Scone

Ondertussen maakte Muziekcentrum Cactus uit Brugge ( www.cactusmusic.be ) bekend dat Compact Disk Dummies op zaterdag 6 november naar de Cactus Club komen voor een staand concert. Drie weken later, op zaterdag 27 november, doen ze ook De Kreun in Kortrijk aan, maar dat optreden is al een hele tijd uitverkocht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier